Öppna meny Logga in

Manchester United - Brentford

Datum: Måndag 2022-05-02 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Dubbla PL-vinster i helgen, plusspel på Newcastle mot Liverpool samt ett DNB-spel på Burnley.

Ny vecka och jag startar med Premier League och spel i Manchester United mot Brentford.

Båda lagen gör mål rekas här av några simpla anledningar. Först och främst är Uniteds defensiv väldigt svag och man har otroligt svårt att hålla nollor. Jag förväntar mig därför minst ett bortamål av Brentford som dessutom kommer till Old Trafford med en grym form. På sistone har man exempelvis slagit Chelsea med 1-4 på bortaplan, vunnit mot West Ham hemma med 2-0, 1-2-vinst borta mot Watford och senast ett kryss mot Tottenham. Stekheta helt klart.

Jag förväntar mig desamma från United. Inte att man är heta och att laget på något vis imponerar. Långtifrån. Men dags att steppa upp lite nu mot slutet och åtminstone kamma hem en Europa League-biljett och inte Conference League, för det skulle väl vara lite väl pinsamt. Och risken finns helt klart om man inte börjar spela in lite poäng nu då West Ham är strax bakom. Och Ronaldo har varit ganska het dom senaste matcherna, gör i stort sett samtliga av Uniteds mål. Behöver mer bollar bara.

Blir ingen enkel match för United. Eller har United ens haft en enkel match den här säsongen? Väldigt få av dom i så fall, får problem i stort sett varje match och desamma lär ske när Brentford kommer på besök. Tror på mål i alla fall och spelar att båda lagen nätar.

Båda lagen gör mål @ 1.70, Bet365, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här