Öppna meny Logga in

Chelsea - Liverpool

Datum: Lördag 2022-05-14 17:45
Land: England
Liga: FA Cup
Bolag: bet365
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.98
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

FA Cup-final på schemat och vi har Chelsea mot Liverpool. Finalen spelas på Wembley.

Det är andra finalen den här säsongen mellan dom här två lagen. Den första spelades för ett par månader sedan i ligacupen och den vann Liverpool. Och vi fick inte se ett enda mål på 120 min och matchen avgjordes på straffar.

Något liknande här skulle faktiskt inte förvåna mig. Kanske inte straffar, men att vi får se väldigt lite mål är min tanke. Det är två lag med väldigt bra defensiv nämligen.

Det går såklart att ifrågasätta Chelseas säsong. Dock tycker jag att Chelsea är och kan än vara väldigt bra, när man väl vill och är fokuserade. Vi såg exempelvis den otroliga vändningen man höll på och göra mot Real Madrid. Fick liv på matchen och hade dessutom en ledning med ca tio kvar. Det är ett bevis på att det fortfarande finns en enorm styrka i det här laget. Kanske inte haft samma fokus bara, eller varit fokuserade nog. Hänt mycket kring klubben nämligen.

Liverpool har redan vunnit en titel, går mot sin andra nu och har även chans till ligan respektive Champions League. Vilken säsong man håller på att göra. Dock kan det vända fort, kan gå från en kanonsäsong till en ok säsong. Men så bra som man är just nu så tror jag allt kommer sluta väl för Liverpool. Tror City tar ligan men att Liverpool vinner den här matchen + finalen och slutar därmed upp med tre st titlar. Det är min tanke, men allt kan såklart hända.

Liverpool vinner säkert, dock tror jag att Chelsea kan göra en bra match. Tror Chelsea som bara har den här matchen att fokusera på kan ge Liverpool återigen en match att kämpa för. Tror under 2.5 mål funkar bra, precis som senast.

Under 2.5 mål @ 1.98, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här