Öppna meny Logga in

Tottenham - Burnley

Datum: Söndag 2022-05-15 13:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Tottenham -1.5 mål
Odds: 2.01
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelet från finalmatchen i FA cupen satt enkelt. Under 2.5 mål var spelet till nästan dubbla pengarna och jag trodde som sagt på en liknande match som finalen i ligacupen, som också slutade 0-0. Liverpool vann på straffar, igen.

Tottenham mot Burnley i mitt nästa speltips och här är jag säker på min sak. Tottenham vinner den här matchen och den stora frågan är bara hur många bollar Spurs trycker in. Minst två?

Det tror jag och oddset är fint till det. Tottenham har fått en chans in i topp 4 igen efter att man slog sin största konkurrent senast, Arsenal, med 3-0 på hemmaplan. Det betyder att det endast skiljer EN pinne mellan lagen och Arsenal har därmed allt i sina egna händer. Spurs kan endast göra en sak nu och det är att vinna sina resterande matcher och hoppas på ETT Arsenal-tapp i dom två sista matcherna.

Burnley har minst en lika viktig match om inte viktigare då man slåss om kontraktet. Än är man på säker mark, men oj som det kan svänga och som det svängt. Leeds, Everton och Burnley har väl varit fram och tillbaka där, numera är det Burnley & Everton som är över strecket, och det sistnämnda laget som det såg så illa för där ett tag har verkligen spelat upp sig dom senaste matcherna. Men det har även Burnley gjort, sedan man gjorde tränarbytet och man tog bland annat TRE raka vinster.

Tottenham är för starka, deras offensiv är riktigt het just nu och Burnley kommer inte orka stå emot. HCP -1.5 utan att blinka på Spurs.

Tottenham -1.5 mål @ 2.01, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-05-15 00:51 av Labben

Klockrent lir