Öppna meny Logga in

Cypern - Kosovo

Datum: Torsdag 2022-06-02 18:00
Land: Cypern
Liga: UEFA Nations League
Bolag: bet365
Spel: Över 2.0 mål
Odds: 1.84
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tre mål i Cypern mot Kosovo? Speltips från UEFA Nations League.

Vi snackar om två ganska svaga lag i defensiven och det är väl den stora anledningen till att jag kommer spela över 2.0 mål i den här matchen. Sedan får vi också ett bra odds på det sett till linan, vi får nämligen pengarna tillbaka vid oavgjort.

Förutom det känns faktiskt detta som en match där båda lagen kommer gå för seger. Kosovo är favoriter men Cypern hade ändå helt ok resultat med sig på hemmaplan under VM-kvalet. Det blev bara en vinst men samtidigt ett par kryss och "bara" två st förluster på det. Så Cypern kommer nog inte vara rädda för att gå för alla tre poäng trots att man är underdogs, plus att detta är en av få matcher dom faktiskt kan vinna i den här gruppen.

Samma gäller Kosovo som hade det trögt i VM-kvalet med ett gäng insläppta mål. Och det blev bara en seger till slut. Däremot har man haft lite mer lyckade resultat i slutet, ex sista VM-kvalmatchen mot Grekland som följdes upp med två bra vänskapsmatcher.

Det är inte många matcher dom här två lagen kommer vinna här i UEFA Nations League, även ifall gruppen är ganska svag på förhand. Men båda nationerna är ganska svaga och Kosovo är ju väldigt nytt dessutom. Så här kommer man försöka ta chansen att spela in tre pinnar och jag spelar därför ett överspel.

Över 2.0 mål @ 1.84, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-06-02 03:21 av Labben

Bra lir