Öppna meny Logga in

Arsenal - Leicester

Datum: Lördag 2022-08-13 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: MrGreen
Spel: Målskytt
Odds: 2.28
Rekare: LEO

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Ett nytt försök på Gabriel Jesus.

Jag misslyckades i premiären med ett speltips på brassen och gör ett nytt försök när Arsenal nu gör hemmapremiär i Premier League. Mitt speltips senast la jag också bland annat på grund utav det mycket höga oddset på brassen. 3.00 gånger pengarna nämligen, och han har ju varit hur het som helst under försäsongen. Han satte dock inget, däremot fick Arsenal en fin start på säsongen och vann en på förhand ganska tuff bortamatch mot Crystal Palace.

Nu mot Leicester som också ska vara en tuff match på förhand, vanligtvis. Men hur tuffa kommer Leicester att vara i år? Det har varit helt DÖTT på marknaden för Leicester. I stort sett exakt samma trupp som förra året minus någon spelare, som ex målisen Kasper Schmeichel. Och enligt mig kan man inte riktigt gå in med exakt samma trupp och förvänta sig något bra eller förbättring. Truppen måste alltid förbättras på något vis, i alla fall något köp för ytterligare konkurrens. Detta kan bli en tuff säsong för Leicester.

Tvärtom för Arsenal som ser riktigt vassa ut den här säsongen. Inte för att premiärmatchen var felfri. Jag måste säga att Arsenal såg starka ut den första tiden, typ 20 min in eller så. sedan var det ganska jämnt och Crystal Palace kom in i matchen allt mer. Men det är också en styrka att lyckas vinna en match och hålla nollan trots att man inte spelar bäst, och det är exakt vad Arsenal behöver.

Jag kör på Jesus igen. Tror som sagt att brassen kommer vara superviktig för Arsenal i år och göra massor av mål. Här stänker han dit minst ett i hemmapremiären.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-08-12 14:39 av Labben

Bra spel