Öppna meny Logga in

Aston Villa - Everton

Datum: Lördag 2022-08-13 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: ComeOn
Spel: X2
Odds: 2.10
Rekare: Vincent

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Jag avslutade med 2/2 rätt från ECL. Gil Vicente att vinna med -1.5 mål (2.25 i odds) samt Young Boys att vinna båda halvlekarna till 2.05.

Premier League och vi börjar med Aston Villa mot Everton.

Som jag kan se så har Everton lite för högt odds. Aston Villa såg inte alls bra ut i omgång 1 när man förlorade mot nykomlingen Bournemouth. Vi får väl ändå säga att Gerrards tid hittills inte varit super. Finns dock utrymme för förbättring, men tror å andra sidan att detta kan bli en tuff säsong för Aston Villa.

Everton kommer från en väldig svag säsong där defensiven var deras stora problem. Dock tror jag på bättre tider för Everton vad gäller den fronten. En defensiv mittfältare från Lille som är ung och sägs vara lovande. Amadou Onana. Förutom det har vi James Tarkowski i defensiven + Wolves kapten Conor Coady. Och mycket pekar på att man får Gana Gueye som gick från Everton till PSG för några år sedan men sägs vara på väg tillbaka.

Även Everton förlorade sin premiärmatch men det var mot Chelsea. Men det positiva där var att Everton såg solida ut i defensiven, och det var en straff som avgjorde matchen. Notera också att Chelsea hade 16 st hörnor och var faktiskt inte nära att göra mål på en enda.

Mitt spel blir att Everton ta minst en poäng hos ComeOn @ 2.10.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här