Öppna meny Logga in

Manchester City - Bournemouth

Datum: Lördag 2022-08-13 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: Nordicbet
Spel: City -2.5 mål
Odds: 1.75
Rekare: Manja

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

City lär demolera Bournemouth hemma på Etihad. Speltips i Premier League.

Jag kan inget annat än att se City vinner den här matchen med flera bollar..

Många dömde ut Bournemouths chanser att hålla sig kvar i Premier League ganska tidigt och utfallet må vara så också. Dock vann man öppningsmatchen i PL mot Aston Villa och en bättre start kan inte önskas. Tre viktiga poäng in för Bournemouth.

Men här tar det stopp. City på andra sidan och det ser ut som att vi kommer ha ett mycket starkt City i år. Men är väl i och för sig starka varje säsong men i år har man det man saknat nu ett tag. En riktig forward. Och det är ingen mindre än Erling Håland som numera är längst fram, och debuten i Premier League kunde inte varit bättre. Håland satte två st mål, och ni som dömde bort honom på grund utav hans debut mot Liverpool i CS får nog tänka om. Håland kommer ösa in mål i det här laget. Han kommer förmodligen också missa en massa lägen, men spelar man i City så får man oftast målchans på målchans. Och han är inte direkt blyg med att ta löpningar och söka mål konstant.

Jag tror på storsuccé för Citys del den här säsongen och jag tror man kommer massvis med mål och köra över lag som Bournemouth. Förmodligen även flera av topplagen.

Mitt första City-spel blir därför att man vinner hemma mot Bournemouth med minst tre bollar. Dvs HCP -2.5 mål. En ganska hög lina för att vara Premier League som ändå är en tuff liga med många tuffa lag. Men när det kommer till City så spelar det mindre roll. City vinner & gör det med flera bollar.

Jag väljer att investera 6/10 på -2.5 mål City!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här