Öppna meny Logga in

Wolves - Fulham

Datum: Lördag 2022-08-13 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Målskytt
Odds: 2.87
Rekare: LEO

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Ännu en målskytt rekas och denna i Wolves mot Fulham.

2.87 gånger pengarna på att Mitrovic gör minst ett mål i matchen.

Serbien och Fulham fick en riktigt bra start på säsongen. En poäng mot Liverpool är mer än godkänt med tanke på hur stora underdogs man faktiskt var på förhand. Men Fulham gjorde det bra, mycket bra måste jag säga och överraskade nog dom flesta. Och två mål av Mitrovic och serben fortsätter att ösa in mål. Mitrovic har superhet hela förra säsongen, het under UCL-matcherna med serben och likaså under försäsongen med Fulham.

Vet inte riktigt vart Wolves står ännu. Föll sin första match, tappat några spelare + skador på det också. Tänker på kaptenen Conor Coady som gick till Everton. Skador på Jimenez samt Moutinho. Plus att man försöker lära sig ett nytt spelsystem. Vet inte om detta kan bli en tuff säsong för Wolves. Dålig start åtminstone och ännu ett poängtapp kan faktiskt komma här hemma mot Fulham.

Spelet blir i alla fall Mitrovic att göra mål i matchen. Bra odds, serben är riktigt het och farlig. Mitrovic har bokstavligt talat öst in mål under en lång period nu. Ja visst mot Championship-lag mestadels, men är ganska säker på att serben är bra nog för Premier League och kommer kunna göra bra ifrån sig även här. Förutom hans två mål mot Liverpool så var han också väldigt vass och spelade med ett enormt självförtroende.

Jag väljer 2/5 units.

Odds 2.87 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här