Öppna meny Logga in

Brentford - Manchester United

Datum: Lördag 2022-08-13 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 2.05
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Tidig måstematch för Manchester United efter förlusten på Old Trafford i premiären – är pressade att vinna här.

Manchester Uniteds hemmapremiär från förra veckan såg allt annat än bra ut och det må vara så att Brighton är ett färdigt lagbygge och ett riktigt bra sådant under Potter men det är såklart fortfarande under all kritik att stå för den insatsen, och förlora det mötet. Erik ten Hag har fått tuffaste möjliga start på sin session i United och oj vad det kommer att blåsa vid en eventuell förlust mot Brentford. Den bör man vilja undvika till varje pris.

Brentford är dock ett klurigt motstånd och ett gäng som i premiären kom tillbaka från ett 2-0-underläge till att få med sig poäng mot Leicester på bortaplan. En bra insats och en sett till förutsättningarna positiv premiär från Brentfords sida.

På lördag är det dessutom hemmapremiär och Brentford kliver såklart in här med inställningen att vinna, de är väl medvetna om Uniteds brister och kommer att gå för det, det är vi helt övertygade om. De har ingen som helst anledning att vara rädda här utan lär lira med ett stort självförtroende och högst troligt även orsaka en del problem för Manchester United. Däremot tror vi inte det räcker till poäng på lördag. Det finns trots allt frågetecken hos detta Brentford och de gör som bekant dessutom den tuffa andrasäsongen i PL.

Cristiano Ronaldo kommer att vara tillbaka i en elva på lördag och med honom på banan tror vi Manchester United höjer sig ett snäpp, ett snäpp som i slutändan resulterar i att Manchester United drar det längsta strået här.

Nu finns det som sagt en del frågetecken hos United efter premiären men det här gänget lär bli bättre och bättre ju längre in på säsongen vi kommer, allt annat vore bara konstigt om inte så blev fallet under Erik ten Hag. Truppläget ser bra ut och en reaktion behövs, Brentford är heller inget Brighton och därför tycker vi värdet på United är spännande. De måste bara vinna det här mötet.

Vi klickar därför in Manchester United som vinnare här och gör det till över dubbla degen hos spelbolaget ComeOn. Vi har som sagt svårt att se att Brentford upprepar fjolårets bedrift under sin andra säsong i Premier League, det kommer att bli tufft det här. 1-2! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här