Öppna meny Logga in

Barcelona - Rayo Vallecano

Datum: Lördag 2022-08-13 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: Barca + håller nollan
Odds: 1.90
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Generöst motstånd för FC Barcelona i säsongspremiären. Rayo Vallecano räcker inte till på Camp Nou.

FC Barcelona ser ut att gå en kamp mot klockan när det kommer till registrering av deras nyförvärv och i skrivande stund har de varken reggat Lewy, Raphinha, Christensen, Kessie eller Kounde, vilket såklart är en aning oroväckande. Enligt källor har dock Barca säkrat €100 miljoner via en 24,5-procentig försäljning av Barca Studios, vilket ska innebära att samtliga lirare kan registreras inför premiären imorgon. Vi utgår från att det är sant.

Och det är uppenbarligen ett jäkla fint sommarfönster Barca har gjort inför den nya säsongen, världsklasslirare har plockats in och man är enligt många även klara favoriter till att vinna La Liga. Det säger allt, Barca har rustat upp ordentligt och står redo att utmana Real Madrid i år och de förväntas såklart därför också gå segrande ur lördagens möte mot Rayo relativt tryggt.

Rayo Vallecano å andra sidan tror vi kommer att få kämpa för sin överlevnad den här säsongen, de stod som bekant för en fin säsong i fjol men föll samtidigt ihop totalt under våren och har egentligen bara en stark inledning och höst att tacka, för att man spela kvar i Spaniens högstaliga. Rayo Vallecano säkrade bara två trepoängare, från omgång 19(!) till säsongsavslutning i fjol – 2 vinster av 19 möjliga. Det är en aning oroväckande.

Nu är det förvisso så att Rayo Vallecano kan komma ställa fram Falcao och Diego Costa i en offensiv den här säsongen vilket onekligen kommer att bli spännande att se. Mest för att det är två härliga karaktärer, sett till det sportsliga är det väldigt oklart kring vad status är på en Diego Costa. Falcao vet vi kan göra mål, vilket han bevisa i fjol men colombianen går sällan skadefri under en längre period. Utan Rayo-bygget kommer att få lida i år och främst på bortaplan.

Vi konstaterar även att Barcelona bara har en spelare uppsatt på en skadelista, Ferran Torres ser ut att missa premiären men förväntas vara tillbaka om ett par dagar. Alltså i princip bästa möjliga förutsättningar inför lördagens premiär och därför kan vi inte annat än att se att Barca vinner det här tryggt. Vi vet att de dessutom gått väldigt bra under försäsongen med vinst över bland annat Real Madrid. Barca har även hållit nollan intakt i fyra av sina fem senaste matcher.

Vi klickar in Barcelona & hålla nollan till godkända 1.90 gånger insatsen hos Bet365. 2/3-0! Stort lycka till vid rygg!

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här