Öppna meny Logga in

Valladolid - Villarreal

Datum: Lördag 2022-08-13 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Vi hälsar Real Valladolid tillbaka till La Liga och här räknar vi med att få se exakt samma typ av gäng som senast det begav sig. En defensiv approach.

Real Valladolid är tillbaka i La Liga efter endast en säsong i andraligan och på precis samma vis som de höll sig kvar i La Liga inför det året urtåget blev ett faktum tog man sig tillbaka, dvs med en stabil defensiv som sin stora styrka. Valladolid höll nollan intakt i tre av sina fyra senaste matcher under säsongen 21/22 och har inför lördagens möte mot Villarreal hållit nollan intakt i två raka träningsmatcher. Mot Rayo Vallecano och här närmst mot Lazio.

Så vi ger ändå Real Valladolid en bra chans att hålla sig kvar i La Liga i år, Girona och Almeria ser vi som två sämre nykomlingar och Mallorca och Cadiz kommer att få det svårt de också. Därför finns alla anledningar att tro på spel i La Liga även nästa säsong för Valladolid, och här i hemmapremiären på lördag räknar vi därför med att de orsakar en del problem för Villarreal.

Villarreal har än så länge lyckats behålla sina bästa spelare från fjolårets säsong och det är såklart väldigt positivt inför 22/23. Moreno är kvar, likaså är Danjuma detta och då har Villarreal dessutom förstärkt i sommar genom att plocka in fina Morales från Levante. En lirare som varit en målgaranti i La Liga under de senaste åren och som kommer att bidra trots sina 34 fyllda.

Men det är även ett Villarreal som hade det kämpigt i fjol vi har framför oss i år, de var förvisso fantastiska i Champions League men i ligan såg det sämre ut och de landade till slut in först på en sjundeplats i tabellen. Blott sex vinster blev det på bortaplan, här har Villarreal alltid haft problem och därför räknar vi med att man får det tufft i den här premiären.

Shon Weissman, Real Valladolids bästa målskytt i fjol och lagets stora stjärna i offensiven är skadad och missar matchen på lördag och det är såklart ett stort, stort avbräck för det här laget. Utan honom på banan minskar Valladolids chanser här avsevärt och det får oss bara att tro på ytterligare ett mer defensivt Valladolid i den här matchen. Ett poäng är ett jättebra utfall för Valladolid i den här premiären.

Vi räknar därför med att Valladolid sjunker ner i banan och istället satsar på omställningar, och just den typen av motstånd har Villarreal det ofta väldigt jobbigt med. Villarreal vill lira på omställningar de också och när motstånd faller ner, så tenderar Villarreal att bli väldigt låsta. Med samma tränare och i princip samma lag som i fjol, tror vi inte på en större förändring utan räknar med att Villarreal fortsatt har det kämpigt med trepoängarna på resande fot.

Med det sagt så väljer vi att investera i en målsnål drabbning på lördag, ingenting talar för ett målkalas här utan snarare en 0-0-drabbning. Vi klickar in under 2.5 mål i matchen och gör det till godkända 1.90 gånger insatsen hos Bet365. Lycka till!

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här