Öppna meny Logga in

Lyon - Troyes

Datum: Fredag 2022-08-19 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Bolag: ComeOn
Spel: Lyon -1.5 mål
Odds: 1.80
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tillbaka från semestern och jag kör nu min första rek här på sajten för säsongen. Och vi kör i Ligue 1 där Lyon gästas av Troyes i andra omgången. Kan vi få en hemmaseger med ett par bollar?

Lyon plockade en fin seger i omgång 1. Ja det blev en del problem redan i första halvlek då målvakten drog på sig ett tidigt rött kort. Och trots det lyckades Lyon faktiskt hålla sin ledning och vinna matchen. Imponerande helt klart. Detta betyder att veteranen Anthony Lopes missar fredagens match mot Troyes. Även Moussa Dembele missade första matchen och är osäker till spel även här. Dock var Alexandre Lacazette tillbaka i Lyon-tröjan och fransmannen levererade DIREKT. Mål + assist och Lacazette trivs verkligen här i Frankrike, i Lyon.

Match mot Troyes i omgång 2. Ett lag som Lyon har hanterat mycket väl på senare år. Eller tio år bak eller så. Nio raka vinster mot laget och många av dom har varit storsegrar. Troyes har gått två matcher till skillnad från Lyon som bara spelat en, och Troyes har förlorat bägge. Först mot Montpellier med 3-2 och sedan mot Toulouse med 0-3 på hemmaplan. Trög start och det kommer med all säkerhet att vara en stuff säsong för Troyes som kommer slåss om överlevnad.

Lyon blir spelet. Ja avstängning + lite skador på spelare här och där men tror inte det är så illa ändå. Lacazette är trots allt där och även ifall Dembele gjorde mycket mål förra säsongen så är Lacazette minst lika vass skulle jag säga. Corentin Tolisso missar nog också, men han är trots allt ny från Bayern och har inte spelat tidigare. Gjorde bara 16 min i första matchen.

Lyon -1.5 mål @ 1.80, Bet365, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här