Öppna meny Logga in

Djere - Rublev

Datum: Tisdag 2022-08-30 19:30
Land: USA
Liga: US Open
Bolag: MrGreen
Spel: Över 3.5 set
Odds: 2.33
Rekare: Eins

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

2.33 på att den här matchen går till minst fyra set känns som ett fint spel.

Mycket kommer förstås handla om Djere. Eller det mesta rättare sagt. Ifall serben kommer att lyckas ta den här matchen till fyra set. Dvs om han kommer lyckas vinna ett set i matchen.

Jag tror det. Tycker inte att Rublev är oslagbar på något vis eller en stabil spelar som radar upp segrar i raka set. Han är absolut duktig och världsklass när han är i form, men det är å andra sidan inte alltid vi ser det. Och rätt vad det är så kan han också förlora mot mindre bra spelare, trots att han är storfavorit.

Se bara hans tre senaste turneringar exempelvis. Föll mot Nishioka i Washington trots att Rublev hade 1.18 i odds på att vinna. Föll mot Evans i Montreal och Rublev hade 1.35 vilket förvisso är lite högre, men Rublev hade ingen som helst chans i den matchen. Och i Cincinnati hade han stora problem i omgång 1 mot Fognini, när Rublev låg på ca 1.10 i odds att vinna.

Låt oss kort säga att Rublev kanske är lite väl överskattad hos spelbolagen vad gäller hans odds. Och samma tror jag gäller mot Djere. Och serben kommer trots allt från en superturnering i Winston Salem där han vann många matcher, spelade bra och tog sig till final.

Så mitt speltips blir över 3.5 set och vi får mycket fina 2.33.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här