Öppna meny Logga in

Fognini - Nadal

Datum: Fredag 2022-09-02 02:30
Land: USA
Liga: US Open
Bolag: MrGreen
Spel: Över 3.5 set
Odds: 2.60
Rekare: Eins

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fognini mot Nadal. Nästa spel att gå till minst fyra set?

Jag satte bland annat över 3.5 set i Djere mot Rublev igår och då fick vi mycket fina 2.33 gånger pengarna. Och den matchen gick dessutom till fem set som betalade över 5x degen. Som jag skrev så skulle Rublev få problem.

Nästa speltips som jag tror kan gå till fyra set är Fognini mot Nadal. Och återigen får vi ett mycket bra odds på den här marknaden. Hela 2.60 gånger pengarna och allt handlar om Fognini kommer vinna ett set eller inte.

Det vi sett av Nadal så känns det inte som att Nadal är sådär omänsklig som han brukar vara, överhuvudtaget. Spelat två matcher på hardunderlaget sedan Wimbledon och först förlorade han mot Coric med 2-1 (Nadal med 1.17 i odds att vinna matchen) och sedan vann han omgång 1 här i US Open mot 200-rankade Hijikata med 3-1 (Nadal 1.01 i odds att vinna).

Nu möter han ändå Fognini som ska vara betydligt bättre än Nadals senaste motståndare. Betyder förvisso inte att Nadal kommer få mer problem, men återigen så är inte Nadal 100-procentig, inte ens nära. Spanjoren har haft skador och inte spelat på topp sedan Franska Öppna för 2-3 månader sedan.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-09-01 22:43 av Labben

Bra lir