Öppna meny Logga in

Cilic - Alcaraz

Datum: Tisdag 2022-09-06 02:30
Land: USA
Liga: US Open
Bolag: MrGreen
Spel: Över 3.5 set
Odds: 1.81
Rekare: Eins

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Två vinster på raken nu där vi fått 2.60 samt 2.33 i odds. Fortsätter med samma marknad men den här gången 1.80.

Det är Cilic - Alcaraz och jag spelar alltså att matchen går till minst fyra set. Båda spelarna måste vinna ett set vardera.

Då hänger det mesta på Cilic. Om kroaten vinner ett set eller inte med tanke på att han är en stor underdog och spelbolagen tror mycket på Alcaraz som har honom runt 1.25 i odds på att vinna hela matchen, 1.03 att vinna minst ett set. Ja ni ser själva.

Så kan Cilic vinna ett set? På hard, absolut. Alcaraz är långtifrån felfri på det här underlaget även ifall spanjoren har gjort bra ifrån sig i US Open. Men tidigare har han faktiskt haft en hel del problem. Vi såg det i både Cincinnati samt Montreal, och det är också två väldigt stora turneringar. Och då mötte han bland annat Cilic och vi fick ett mycket jämnt första set som hade kunnat gå lite hur som helst. Alcaraz vann tie breaket och därefter också andra set, 2-0 slutade matchen.

Tror US Open kan bli en annan historia. Matcherna är först och främst längre vilket ger underdogs fler chanser att göra någonting, att ex vinna ett set eller så. Sedan är detta en turnering som Cilic faktiskt vunnit. Hans enda Grand Slam-titel kom här 2014. Ett tag sedan förvisso, men året efter tog han sig till semifinal o.s.v.

Jag kör minst fyra set i matchen.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här