Öppna meny Logga in

Benfica - Maccabi Haifa

Datum: Tisdag 2022-09-06 21:00
Land: Portugal
Liga: Champions League
Bolag: Coolbet
Spel: Benfica 1/1 (HT/FT)
Odds: 1.79
Rekare: John

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Benficas otroliga segersvit fortsätter även i Champions League?

Jag är tillbaka med rekandet igen efter en längre semester och jag avslutade det mycket snyggt med 11 raka vinster samt 16 av 17 senaste. Satte i stort sett allt, varje gång jag rekade.

Benfica har vunnit alla sina matcher den här säsongen. Inte nog med det, man vann också alla under försäsongen och har totalt skrapat ihop 15 raka vinster. Kom ihåg att man tappade sin målkung Darwin Nunez till Liverpool inför den här säsongen. Han var vital för Benfica förra säsongen och ändå lyckas Benfica bra. Joao Mario har fått axla den rollen lite från mittfältet och har varit lysande. Gjorde fyra mål under hela förra säsongen och är redan nu uppe på fem. Tanken är väl att den unga talangen Goncalo Ramos som spelar längst fram ska komma ihåg den här säsongen. Kom ihåg att David Neres värvades in och det där är en mycket fin värvning av Benfica.

Jag ska inte säga att jag har superkoll på motståndarlaget Maccabi Haifa mer än att dom är ett starkt inhemskt lag samt att dom gjorde ett bra Champions League-kval och slog ex Röda stjärnan som är en tuff motståndare under två möten, framförallt när man åker till Serbien och ska försöka försvara sitt resultat. Och det gjorde dom minsann bra. Vi får ge dom cred för det absolut. Annars tror jag inte man överlever den här oerhört starka gruppen och man lär nog åka på pumpen i stort sett samtliga matcher. PSG, Juve, Benfica är motståndarna nämligen.

Ska Benfica ha en chans att avancera och försöka hota ett ganska skakigt Juve så måste man vinna dom här matcherna. Varför jag säger Juve är väl för att det är det lag man kommer slåss om vad gäller att avancera vidare. PSG är givna. Juventus har ej sett bra ut i mina ögon och Benfica har absolut chans att göra något bra med den här formen dom är i. Så vinst här är ett måste först och främst.

Jag bokför mina spel @ http://www.rekar.se/spreadsheet/johnboi och lägger 6/10 units på Benfica 1/1 (HT/FT).

Spelet betyder att Benfica måste leda i halvtid och hålla sin ledning. Dvs vinna matchen.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-09-06 00:17 av Labben

Klar hemmaseger