Öppna meny Logga in

Gasquet - Thiem

Datum: Onsdag 2022-09-21 18:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Metz
Bolag: betsson
Spel: Över 22.5 games
Odds: 1.88
Rekare: Eins

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Synar en jämn match mellan Gasquet och Thiem.

Väldigt svårt att välja ut en vinnare. Håller med spelbolagen här, 50/50.

En vanlig dag hade man väl kanske gått in på Thiem. Eller inte då vi inte hade fått något odds på honom. Men Thiem är inte som han en gång var. Han har haft skador och rasat rejält i rankingen och även sitt spel. Han är inte desamma helt enkelt, även ifall han varit hyfsat aktiv den här säsongen så har det väl inte sett speciellt bra ut.

Gasquet 36 år gammal håller väl än en ganska fin nivå. Inte så att han radar upp bra turneringar, hans fysik tillåter väl kanske inte det längre. Men hans högstanivå är än fin och vi kan då och då se honom göra väldigt fina matcher & turneringar. Haft sig någon semifinal & kvartsfinal här och där. Spelade även Davis Cup nyligen och han vann sina två matcher enkelt i raka set.

Med det sagt tror jag på en väldigt jämn match som kan gå lite hur som helst. Thiem är den bättre spelaren i grunden det är ingen snack om saken. Han var ruggigt bra tidigare, en toppspelare som slagit dom allra bästa spelarna i världen. Men han är inte desamma och dom flesta kan numera slå honom och göra bra matcher mot honom. Så över i den här matchen tror jag funkar lysande.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här