Öppna meny Logga in

Italien - England

Datum: Fredag 2022-09-23 20:45
Land: Italien
Liga: Nations League
Bolag: Nordicbet
Spel: England DNB
Odds: 1.80
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Englands chanser till att vinna sin Nations League grupp får anses vara små efter två kryss och två förluster och med fem poäng upp till gruppettan Ungern och fyra pinnar upp till Tyskland får man istället sikta in sig på att undvika nedflyttning.

Italien riskerar även de att åka ur A-divisionen om de förlorar på fredag, då är det de som är sist inför den avgörande omgången där Ungern väntar. Och Ungern har vi fått lära oss är svårslagna när jättarna står för motståndet, inte bara här i Nations League utan vi minns även EM 2021 där Ungern stal poäng från både Frankrike och Tyskland – de höll dessutom ett 0-0-resultat mot Portugal enda fram till den 84:e matchminuten.

Och det är alltså Ungern som toppar den här gruppen före Tyskland, Italien och England, ett minst sagt otroligt utfall även fastän det är UEFA Nations League vi talar om. Motivationsbrist är såklart en anledning till varför det ser ut som det gör, Ungern ska inte ha en möjlighet att toppa en sådan här grupp men bevisligen slår motivation klass och då är den stora frågan vilket gäng som är mest motiverat här i Milano. Är det ett Italien som inte har ett VM framför sig eller är det ett England som ska finslipa på detaljerna inför november månad? Vi tror på det sistnämnda.

Det går inte att underskatta en positiv trend inför ett världsmästerskap. Det är den enkla sanningen och Southgate bör därför prioritera två positiva resultat här i de två avslutande omgångarna i Nations League. VM är endast två månader bort och England har inte vunnit en match sedan i mars månad och föll dessutom här närmst i juni månad mot Ungern med hela 4-0 på Wembley, ett minst sagt pinsamt resultat som bör motivera de inför fredagens möte mot Italien. Att förlora på det viset är allt annat än acceptabelt och därför förväntar vi oss att se betydligt mer energi från engelsmännen i det här mötet.

Har England just den detaljen på plats, motivationen och energin så kommer vi inte från att de ska vara det bättre laget här, de har klasslirare på varje position och är i vår värld också bättre än Italien på just alla positioner. Möjligtvis bortsett från på målvaktsposten. Men ute på banan slår man ett Italien som känns en aning trötta, och har gjort sedan något år tillbaka. Vi minns alla förlusten mot Nordmakedonien som innebar missat VM, innan dess såg det heller inte bra ut och här under det senaste året har man bara säkrat två vinster av sex möjliga. Förlust mot Tyskland med 5-2 här närmst.

Med det sagt så testar vi en slant på England (dnb) till godkända 1.80 gånger insatsen, vi har åtminstone svårt att se att England ska förlora mot det här Italien och därför känns spelet också riktigt bra. Oddset finner ni hos spelbolaget Nordicbet. 1-2!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här