Öppna meny Logga in

Arsenal - Tottenham

Datum: Lördag 2022-10-01 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: Pinnacle
Spel: Under 3.0 mål
Odds: 1.78
Rekare: JoelL

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Spelar målsnålt i Londonderbyt.

Två bra lag i Premier League och såhär bra har väl varken Arsenal eller Tottenham varit på väldigt väldigt länge. Tottenham hade väl en bra period med Pochettino ett tag där man gick till final i Champions League, utöver det nej. Och Arsenal då? När toppade man tabellen efter sju spelade omgångar senast? Förmodligen väldigt längesedan.

Det skiljer annars två poäng mellan dom här lagen efter att Arsenal till slut förlorade. Borta mot Manchester United. Tottenham än utan någon förlust, två kryss dock och resten vinster.

Jag kommer spela under 3.0 mål till ett helt ok odds faktiskt och vi får trots allt pengarna tillbaka om matchen slutar vid exakt tre mål.

Och min anledning är egentligen att vi har två bra lag, som förvisso kan göra en massa mål, men två lag som fortfarande är bra i defensiven. Och jag tänker mig ändå att Arsenal kommer att kontrollera den här matchen sett till bollinnehavet för det är väl ungefär så det sett ut i alla Arsenals matcher + att man möter en Conte vars lag gärna ligger lågt med defensiven vid dessa tillfällen. Och då blir det svårt för Arsenal att göra mål, när man möter dom här bra lagen med bättre försvarare och vi såg det ex mot United.

1-1 låter som ett troligt resultat.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-10-01 01:17 av Labben

Bra spel