Öppna meny Logga in

Southampton - Everton

Datum: Lördag 2022-10-01 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: Nordicbet
Spel: X2
Odds: 1.75
Rekare: davve

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Dubbelchans i Premier League mellan Southampton och Everton.

Dags för lite Premier League-fotboll och jag börjar med att kliva in på bortalaget Everton att ta ännu en poäng, minst i alla fall.

Everton är inte vassa på något vis, det ska sägas. Däremot är dom väldigt svåra att slå och deras defensiv har varit fin faktiskt. Det är i offensiven dom har mest problem och dom gör knappt några mål. Åtminstone fick Neal Maupay in sitt första i Everton-tröjan senast och vi får se ifall man kan få igång honom, för det behövs verkligen. Sedan har man väl Anthony Gordon där uppe också som kanske varit deras vassaste.

Men återigen så är det defensiven som gör jobbet i stort sett varje match och man är faktiskt där uppe någonstans på toppen vad gäller att släppa in minst mål i hela Premier League. Är väl bara Brighton som släppt in färre och då har man dessutom spelat en match mer än dom.

Och just därför tror jag att man tar minst ännu en poäng när man besöker SOTON som heller inte är speciellt vassa. En liknande start sett till poäng, faktum är att man har exakt samma antal poäng. Och SOTON har också haft det lite svårt att göra mål nu på sistone med två raka förluster utan att göra ett enda mål. Innan dess slog man dock Chelsea som är en riktigt fin seger.

Everton svårslagna. Bara förlorat två matcher den här säsongen och det var i omgång 1 respektive 2, och då föll man bara med en boll. Sedan dess är man obesegrade och jag tror man fixar samma typ av utfall i den här matchen. Kanske vinst? X2 lockar i alla fall och det blir mitt speltips.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här