Öppna meny Logga in

Fulham - Newcastle

Datum: Lördag 2022-10-01 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Målskytt
Odds: 2.50
Rekare: LEO

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Speltips på en av Europas hetaste målskytt.

Aleksandar Mitrovic, vilken form. Först och främst har han varit dunder för Fulham i vanlig ordning och ligger bland annat tvåa i skytteligan i Premier League tillsammans med Tottenhams Harry Kane. På topp har vi Håland som dragit ifrån enormt och lär vinna den fighten utan att blinka.

Förutom det har serben också varit superhet för sitt landslag och vi såg vad han gjorde under den här samlingen. Hattrick mot Sverige och sedan satte han ännu ett mot Norge. Serbien vann båda sina matcher.

Vi får 2.50x pengarna på att serben gör ett mål här mot Newcastle. Det är en tuff match på förhand utan tvekan, men å andra sidan har väl Newcastle inte imponerat alls. Det starka är väl att dom bara förlorat en enda match, men samtidigt har dom väldigt svårt att vinna och har också bara vunnit en. Fulham är exempelvis före med hela tre poäng mer. Och Londonklubben har gått riktigt bra, 6:a i tabellen är mer än förväntat.

Så testar ett speltips på serben att göra mål i matchen. Med tanke på hans form så är 2.50x pengarna hos Bet365 ett bra odds i mitt tycke. Kom ihåg då att serben bara gått mållös i två matcher (alla matcher inräknade) den här säsongen. Ett otroligt fint facit.

Jag väljer 2/5 units.

Odds 2.50 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här