Öppna meny Logga in

PSG - Nice

Datum: Lördag 2022-10-01 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Bolag: bet365
Spel: Målskyttar
Odds: 1.90 & 2.05
Rekare: LEO

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Fortsätter med målskyttespel och härnäst har jag valt ut två st i matchen PSG - Nice.

Jag kör på med Neymar som varit ett otroligt fint val den här säsongen för mig och dom som ryggat. 1.90 gånger pengarna på Neymar att göra mål hos Bet365. Jag har som sagt valt brassen flera gånger och satt i stort sett alla spel på honom. Även i Champions League. Brassen har en otrolig form och vi har inte sett honom såhär het på många många år.

Nästa val blir Messi till 2.05 hos MrGreen. Messi har väl kanske inte varit lika het vad gäller målen, men spelet i sig har han varit lysande och samma med målgivande passningar. Men nu på sistone, senaste matcherna ink med Argentina har det verkligen släppt för argentinaren. Innan landslagsuppehållet så gjorde Messi mål i två raka matcher för PSG. Sedan gjorde han fyra mål på två matcher med Argentina, två på vardera matcher. Formen där är helt lysande.

Varför jag inte väljer Mbappe är väl mycket på grund utav oddset, eller i stort sett enbart på grund utav det låga oddset. Messi och Neymar är ännu spelbart kan jag tycka. Inte superhögt för att vara målskyttespel, men med tanke på deras fina form så känns valen fortfarande väldigt bra.

Det enda som kan vara lite negativt egentligen är väl att Nice har varit ganska målsnåla i sina matcher. Dom har inte varit bra, men dom förlorar inte med mycket bollar heller. Gör inga heller förvisso. Men andra bullar när man möter PSG såklart.

Jag väljer 2/5 units på Messi samt 3/5 på Neymar.

Odds 1.90 & 2.05 var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här