Öppna meny Logga in

Mallorca - Barcelona

Datum: Lördag 2022-10-01 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: Barca -1.5 mål
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Mallorca har fått en fin start på säsongen och infinner sig i mitten av tabellen. Svårighetsgraden höjs dock ett par snäpp på lördag, hemmalaget räcker inte till.

FC Barcelona jagar sin sjätte raka vinst i La Liga på lördag och gör det mer exakt på Mallorca, en plats man vunnit på vid sex raka tillfällen sedan 2010. Det mesta talar såklart för att Barca vinner igen, det skiljer ett par nivåer här och trots att Mallorca fått en bra start, så har vi väldigt svårt att se att de ska räcka till här.

Mallorca har vunnit två av sex matcher under säsongen 22/23, mot Almeria och mot Rayo Vallecano men när svårighetsgraden väl höjts har man tappat poäng. Real Madrid besegrade Mallorca med 4-1 och Real Betis slog även de Mallorca just här på ön med 2-1. När Barca tittar förbi bör vi därför kunna utgå från att Mallorca förlorar på nytt, de är ett lag för botten och när vi närmar oss maj månad räknar vi därför också med att man har tappat ett par tabellplacering sett till hur det ser ut nu. Vi ser det som omöjligt att Mallorca infinner sig på den övre delen av tabellhalvan efter 38 spelade omgångar i La Liga.

Barcelona däremot räknar vi med gör upp med Real Madrid om ett ligaguld den här säsongen, det har de bevisat att de är tillräckligt bra för att göra och det är heller inte konstigt att många håller just Barca som favoriter. De har ett minst sagt otroligt lag men även en bredd som är löjlig, Lewy har dessutom fått en bra start i Barcelona och fortsätter garantera mål. Och så länge Real Madrid är ovanför de i tabellen, räknar vi med att Barcas fokus är 100-procentigt.

Barcelona har gjort 18 mål på 6 ligamatcher och bara släppt in ett ynka mål, det är en smått otrolig statistik och Xavi har verkligen lyckats sätta sin prägel på det här laget. Barca har som bekant alltid mycket boll och ytterligare mer boll mot lag av Mallorcas kaliber, här närmst löd siffran 77% mot Elche på hemmaplan och vi räknar med en liknande siffra på lördag. Det talar per automatik för att Barca nollar Mallorca här på ön.

Vi kommer dock inte att investera i ett sådant utfall utan väljer istället att syna Barcelona på asianmarknaden, de har som sagt flugit fram och vi bör därför kunna utgå från att man besegrar sitt motstånd med två baljor eller fler. 3-0 mot Elche senast, 4-0 mot Cadiz innan dess. I omgångarna innan det? 3-0 mot Sevilla & 4-0 mot Valladolid.

Vi klickar in Barcelona (-1.5 asian handicap) till fina 2.00 gånger insatsen hos Bet365. 0/1-3!

Odds 2.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här