Öppna meny Logga in

Crystal Palace - Chelsea

Datum: Lördag 2022-10-01 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: 2
Odds: 1.90
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Chelsea är i stort behov av en trepoängare, faller allt längre bak i jakten på förstaplatsen och Arsenal.

Chelsea kliver in i lördagens möte mot Crystal Palace med tre segrar av sex möjliga och med minus i målskillnadskolumnen, trepoängarna behöver börja komma nu och inte senare och därför går det att påstå att matchen på Selhurst Park är av kategorin en nyckelmatch för Potter och hans Chelsea.

Chelsea infinner sig åtta poäng efter Arsenal och sju poäng efter Tottenham, man placerar sig även bakom Manchester United vilket bör vara oroande då det högst troligt är mot de här lagen man kommer att göra upp med i jakten på Champions League nästa säsong. Det finns därför inget utrymme för fler poängtapp, det är bara en vinst som gäller här i Potters ligadebut för Chelsea.

Crystal Palace kommer dock inte att ge bort något gratis och vi vet att det här gänget är ett klurigt motstånd, Palace har dessutom bara förlorat en av sina fem senaste matcher i Premier League och kan uppenbarligen ställa till det för de flesta lag i den här serien. Att Chelsea reser hit och plockar hem tre enkla poäng bör vi därför inte utgå från, men Palaces oförmåga att vinna matcher tycker vi ändå får det hela att luta åt Chelsea, en vinst på sex omgångar är för dåligt och det talar helt klart för Chelsea på lördagseftermiddagen.

Landslagsuppehållet kom otroligt lägligt för Chelsea då man trots allt plockade in Potter precis innan, engelsmannen hann bara styra skeppet genom en 90-minutare, den mot Salzburg i Champions League som slutade i ett oavgjort resultat. Nu har 17 dagar passerat sedan det mötet, och det är en lång tid trots att de flesta spelare har varit iväg på landslagsuppdrag. Potter har fått lite lugn och ro och den detaljen tycker vi specifikt talar för Chelsea och värdet är trots allt okej vilket får en investering att kännas bra.

Vi vet att det finns stor potential hos detta Chelsea och att utgå från annat än att de bara blir bättre och bättre under Potter vore konstigt. Vi räknar med att man tänder till på lördag, skadeläget ser bra ut och man är helt enkelt det bättre laget.

Den raka tvåan klickas in till 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget Bet365. Vi säger 2-1 Chelsea. Lycka till ifall ni ryggar.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här