Öppna meny Logga in

Malmö FF - Hammarby

Datum: Lördag 2022-10-01 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: bet365
Spel: 1
Odds: 2.10
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

En riktig sexpoängsmatch väntar i Malmö och på Stadion när Malmö FF och Hammarby drabbar samman. Två poäng skiljer lagen åt inför omgång 24.

Allsvenskan bjuder till i form av en otroligt fin fotbollsmatch på Stadion på lördag, tabelltrean Hammarby gästar tabellfyran Malmö FF och det här är som ingressen antyder en riktig sexpoängsmatch i jakten på Europa och ett ligaguld.

Det råder otroligt spännande förutsättningar inför den här bataljen och det är minst sagt upp till bevis för både Malmö och Hammarby. Hammarby har tappat poäng i fyra raka omgångar när man ska vara som allra bäst och det är alldeles för dåligt såklart, nu har förvisso motståndet varit det tuffaste möjliga men att man inte vinner någon av de matcherna tycker vi ändå säger något. Det bör vara oroväckande, för trots att man varit det bättre laget i de flesta matcher, har man tappat poäng. Och det håller inte om man har planer på att vinna Allsvenskan.

Malmö FF däremot har noterats för två raka vinster i Allsvenskan och möjligtvis är man på väg att hitta tillbaka till formen, något man gjort vid flera tillfällen genom åren just här i september månad. Det är lite av deras dna och talar i det här fallet till deras fördel. Vi kan inte underskatta det faktum att Malmö vinner igen, de har numer bara två poäng upp till tredjeplatsen och åtta poäng upp till Djurgården och förstaplatsen, det var snack om att de skulle missa Europa efter mötet mot Elfsborg men uppenbarligen har Malmö något. Det tror vi mycket väl kan komma att avgöra utfallet i lördagens möte mot Hammarby.

Att Hammarby riskerar att bli av med tredjeplatsen i Allsvenskan i omgång 24, när de var tänkta att utmana Djurgården om förstaplatsen – och även ansågs vara favorit under många omgångar – är ingen rolig situation att infinna sig i. Det är ett ordentligt pressat Hammarby som entrar lördagens möte och vi är inte så säkra på att man fixar uppgiften.

Hammarby har trots allt vikit sig vid ett flertal tillfällen under de senaste åren och det är den stora skillnaden här, Malmö FF har alltid höjt sig i samband med avgörande matcher och just hemmaplansfördelen tror vi väger tillräckligt tungt för att det här ska resultera i en trepoängare för Malmö. Hammarby har vunnit 5 av 11 bortamatcher den här säsongen. Malmö FF har vunnit 8 av 11 matcher på Stadion. Det är en övertygande siffra.

Hemmaplansfördelen alltså avgörande, samt formen. Den raka ettan betalar 2.10 gånger insatsen hos Bet365 och blir spelet från Malmö. Vi säger 2-1 Malmö. Lycka till ifall ni ryggar!

Odds 2.10 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här