Öppna meny Logga in

Kroatien - Brasilien

Datum: Fredag 2022-12-09 16:00
Land: Qatar
Liga: VM
Bolag: bet365
Spel: 2 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.05
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Kroatien och Brasilien är två av åtta lag kvar i det här världsmästerskapet vilket innebär att det hela sakta börjar lida mot sitt slut, endast åtta matcher återstår att bevittna och vilket mästerskap det har varit så här långt. Ett flertal skrällar, sagor och underhållande fighter har bjudits på och vi fortsätter att hoppas på samma typ av mönster under de sista 9, 10 dagarna.

Och störst chans till att faktiskt vara kvar i turneringen och spela den där finalen är såklart Brasilien av dessa två länder, annat går inte att slå fast då Kroatien tydligt i vår väld åtminstone är numret för litet för att på allvar kunna, först slå brassarna och sedan även ytterligare ett tufft motstånd. Att de redan i åttondelsfinalen stötte på problem, och det mot Japan säger det mesta och även det faktum att det krävdes ett straffdrama för att avancemanget skulle säkras gör detta. En jämn match på Al Janoub Stadium och därför har vi även väldigt svårt att se att Kroatien ska kunna slå ut det här Brasilien på fredag.

Brasilien är kanske VM:s bästa fotbollslag med i princip alla pusselbitar på plats, den bästa målvaktsuppsättningen i det här mästerskapet är ett faktum, dessutom ett försvar som är världsklass rakt genom och då vet vi vad brassarna har att ställa fram i offensiven. Neymar är tillbaka och kommer bara att bli bättre och Vini nätade senast, Richarlison stod även han för en ny fullträff och det är bara att konstatera, att Brasilien har ett helt otroligt lag. Att de gick upp i en 4-0-ledning mot Sydkorea i en åttondelsfinal redan efter 36 minuter säger väl allt, visst Sydkorea är inte det bästa motståndet men alla som såg första 45 håller nog med om att det var en minst sagt fantastisk insats. När de väl får det att stämma så är det inte många nationer som kan stå emot och vi utgår därför även från att Kroatien får det jobbigt. Inte riktigt lika jobbigt som Sydkorea men skillnaden är tydlig och en trygg vinst för brassarna är därför att vänta.

Brasilien kommer att ställa fram bästa möjliga här på fredag då endast Jesus och Telles saknas på grund av skada, det öppnar upp för att vi får bevittna samma elva som i matchen mot Sydkorea och det är såklart viktigt. Kontinuitet ska absolut inte underskattas, och speciellt inte när Brasilien dessutom fullständigt flög fram ur startblocken i åttondelsfinalen.

Vi kan därför högst troligt även utgå från att brassarna gör samma sak på fredag, absolut inte att man är naiva men vi räknar med att få se ett Brasilien som tydligt tar tag i taktpinnen direkt från matchstart och i sin tur även sätter tonen. Det här är absolut inget landslag som tänker på något eventuellt straffdrama, utan ska stå där som vinnare efter 90 spelade.

Med det sagt så kan vi inte annat än att investera en slant i det här Brasilien, att de redan har säkrat det här efter 90 spelade är det enda rimliga utfallet i vår värld då Kroatien inte direkt imponerat. De stod för en väldigt fin insats mot Kanada men det är i princip det, för mötet mot Marocko, Belgien och Japan tycker vi lämnade mycket att önska, dessutom noterades man endast för ett mål i de tre matcherna. Även det sticker ut såklart. Det gäller att göra mål och Brasilien vet vi kan detta. Brasilien vinnare & Under 3.5 mål i matchen tycker vi därför lockar här, 2-0 eller 3-0 ser vi framför oss och Kroatien lär som sagt kunna stå emot bättre än Sydkorea inledningsvis. 1-0 i halvtid, 2/3-0 i fulltid?

Kombinationsspelet betalar över dubbla degen (2.05x) och blir spelet härifrån Education City Stadium.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Brasilien
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.05 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-12-08 23:55 av yogi

tack