Öppna meny Logga in

Nederländerna - Argentina

Datum: Fredag 2022-12-09 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Bolag: bet365
Spel: Lag som går vidare – Nederländerna
Odds: 2.30
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Otroligt fint värde ställs fram på ett något i vår värld underskattat Nederländerna. Har alla chanser att ta sig vidare till en semifinal.

Nederländerna vs Argentina på Lusail Iconic Stadium, där ena gänget som väntat målas upp som stora favoriter, Argentina entrar det här mötet kanske med all rätt som just det, stor favorit men vi höjer ett varningens finger för det här Nederländerna, som inte bara stundtals, utan väldigt ofta spelat en bättre fotboll än Argentina under det här mästerskapet.

Båda nationerna fick en någorlunda så trög start på VM här i Qatar där Argentina som bekant föll mot Saudiarabien i premiärrundan men sedan dess har noterats för tre raka segrar. Nederländerna har vunnit tre matcher och spelat oavgjort vid ett tillfälle, tröga inledningsvis men de såg bra ut mot USA i åttondelen och den talar för att man kommer att orsaka problem för Argentina på fredag.

För vi kommer inte från det faktum att Argentina inte övertygat, de är ständigt i rampljuset och det av förståeliga skäl, Lionel Messi är ansiktet utåt för det här gänget och därför är det heller ingen större överraskning att det skrivs en aning mer om dem. Dock har man rent spelmässigt inte övertygat, dessutom var Argentina illa ute mot Australien i en åttondel och här på fredag höjs trots allt svårighetsgraden ett par snäpp, om inte två när Nederländerna entrar banan. Vi har därför alla anledningar att tro att Argentina kommer att vara illa ute igen, defensivt är de inte sådär jättestabila och det är även ett försvar som inte direkt satts på prov, med all respekt för Saudi, Mexiko, Polen och Australien. Trots dessa motstånd, tre insläppta alltså.

Vi tycker förutsättningarna är otroligt fina för det här Nederländerna inför fredagens möte mot Argentina, kvartsfinal och en stor match men all press vilar i princip på Lionel Messi och hans lag, Nederländerna är princip uträknade på förhand och alla talar redan om den magiska semifinalen mellan Argentina och Brasilien som ska äga rum här om några dagar. Det passar såklart Nederländerna väldigt bra som kliver in här utan någon som helst press, de har en otroligt fin offensiv med lirare som Gakpo, Dumfries och Memphis som bjudit på väldigt fint kombinationsspel och då ska vi absolut inte glömma att Otamendi fortsatt styr och ställer i den här backlinjen.

Nu har Argentina dock Lionel Messi och har han en bra match på fredag, så kan det hela såklart gå vägen, och det är absolut heller inte så att det enbart är Messi som kan skjuta det här Argentina till en semifinal, utan den här truppen kryllar som bekant av kvalité men vi kommer samtidigt inte från att värdet är otroligt fint på Nederländerna. I vår värld, lite väl fint. Det här är på förhand egentligen en vidöppen tillställning och därför måste oddset på Nederländerna testas här.

Ett argentinskt avancemang betalar 1.60 gånger insatsen, ett nederländskt hela 2.30 gånger degen, vi väljer därför att klicka in Nederländerna som växlat upp. 3-1 mot USA övertygade och många lirare såg riktigt bra ut i den matchen. Vi testar.

Odds 2.30 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här