Öppna meny Logga in

Cambridge Utd - Plymouth

Datum: Lördag 2022-12-10 16:00
Land: England
Liga: League One
Bolag: bet365
Spel: 2
Odds: 2.20
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Dagens andra spel från League One.

Plymouth blir valet i mitt andra speltips från League One och vi får finfina 2.30 gånger pengarna på raka bortaspelet.

Plymouths resultat har dippat nu mot slutet men det är heller inte konstigt med tanke på hur bra det gick där ett tag. Går fortfarande helt ok och man är än väldigt svårslagna och spelar bra fotboll, men resultaten har väl inte gått med dom helt enkelt. Tror dock man kan studsa tillbaka och få med sig en seger på bortaplan när man besöker ett ganska svagt Cambridge.

Cambridge är det lag som förlorar flest matcher i hela League One tillsammans med MK Dons. Hela 12 förluster på 20 spelade matcher. Trots många förluster så ligger man faktiskt ovanför sträcket vilket såklart är positivt, men kan nog bli svårt att behålla sin placering om man inte får i ordning på sitt spel som varit väldigt svagt stora delar på säsongen.

Jag tror inte att Plymouth fortsätter att tappa och heller inte mot ett bottenlag. Man gjorde det mot Burton för ett par veckor sedan och man gjorde det dessutom i 97:e minuten. Resultaten har som sagt inte gått med dom, en del otur på det också trots att fotbollen i sig fortfarande är bra. Dags för Plymouth att studsa tillbaka.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här