Öppna meny Logga in

Brighton - Liverpool

Datum: Lördag 2023-01-14 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Ö2.5 & BLGM
Odds: 1.80
Rekare: Manja

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

En intressant match på förhand mellan Brighton och Liverpool.

Brighton mot Liverpool tror jag kan bli en mycket intressant match och en svår sådan för favoriten Liverpool som jagar topp 4.

Jag tror som sagt att Brighton blir en klurig uppgift. Brighton är riktigt fina och det är också ett lag som ofta dominerar sina matcher faktiskt. Spelar bra fotboll på det också. Få lag som spelar som Brighton i Premier League. Och det är väldigt sällan det här laget åker på stryk spelmässigt.

Några av deras förluster: 0-1 mot Tottenham men var utan tvekan det bättre laget. Samma mot Brentford. Och mot City som man förlorade med 3-1 hade man dessutom mer boll. På bortaplan ska noteras. Säger en hel del om Brighton om hur skickliga man faktiskt är med boll ifall man slutar med mer bollinnehav än självaste City på Etihad. 2-4 mot Arsenal, även där hade man mer boll och gjorde det stundtals bra, men Arsenal fick en väldigt fin start med två snabba mål. Fick in 4-3 i slutet men VAR dömde bort.

Och med en väldigt instabil Liverpool-säsong så kan detta bli en sån match som kan gå lite hur som helst, vända fram och tillbaka och förhoppningsvis får vi se en del mål. Kolla några av Liverpools senaste resultat exempelvis. 2-2 mot Wolves. 3-1-förlust mot Brenford. 2-1 Leicester. 1-3 Aston Villa, 3-2 City, 3-1 SOTON. Det här laget har väldigt svårt att hålla nollan som ni ser och enklare blir det inte utan van Dijk (skadad) även ifall holländaren kanske inte har sin bästa säsong. Men ingen i Liverpool har en bra säsong egentligen, kanske Alisson i så fall som trots lite tabbar har räddat Liverpool väldigt mycket.

Jag tror på målrikt och kombinerar mitt speltips med över 2.5 mål + båda lagen gör mål. Den här matchen kan verkligen gå hur som helst.

Jag väljer att investera 5/10 på över 2.5 mål + båda lagen gör mål!

Odds 1.80 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2023-01-14 13:16 av Labben

Bra spel