Öppna meny Logga in

Barcelona - Manchester United

Datum: Torsdag 2023-02-16 18:45
Land: Spanien
Liga: Europa League
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 1.78
Rekare: Manja

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Europa League-dags och jag tar mig till supermatchen på Camp Nou som lika väl hade kunnat vara en slutspelsmatch i Champions League. Barcelona mot United.

I första mötet tror jag stenhårt på Barcelona av några få anledningar.

Barcelona kanske inte lyckades väl ute i Europa den här säsongen men i ligan har man faktiskt gått riktigt bra och man leder ligan ganska komfortabelt. Förutom det släpper man in otroligt lite mål, bara sju st på hela säsongen i La Liga och ETT ENDA hemma på Camp Nou. Sinnessjuka siffror.

Förutom att Barcelona går väldigt bra så tror jag inte att United passar deras spelstil väl på resande fot. Vi har sett hur långt ner United faller när man spelar på bortaplan mot lag som håller i mycket boll. Vi såg det ex mot Arsenal för ett litet tag sedan och vi såg det borta på Etihad. Här på Camp Nou kommer det enbart handla om kontringar för Uniteds del, hoppas på att Rashford kan skrapa ihop någonting på egen hand, typ. Och jag tror inte det kommer räcka för United helt enkelt.

Med det sagt tror jag på Barcelona och jag känner mig ganska trygg med valet dessutom. Förvänta er 70+ bollinnehav och fullt ös redan från start av hemmalaget. United kommer knappt ha någonting i offensiven i den här matchen. Det positiva för United är väl att Casemiro är tillbaka och kliver rätt in i elvan. En superspelare som varit så otrolig viktig för United, men jag tror faktiskt inte det kommer räcka även med brassen i laget.

Jag väljer att investera 7/10 på Barcelona!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.



Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här