Öppna meny Logga in

Ajax - Union Berlin

Datum: Torsdag 2023-02-16 18:45
Land: Nederländerna
Liga: Europa League
Bolag: bet365
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Rekare: Manja

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Kvällens andra speltips från Europa League och jag tar mig till Nederländerna där vi har Ajax mot Union Berlin.

Detta är faktiskt också ett väldigt fint dubbelmöte på förhand. Precis som i min förra rek. Vi har Ajax som är på G igen efter sitt tränarbyte mot Union Berlin som har en strålande form i Bundesliga. Kan vi få BLGM i matchen?

Ajax har en svag säsong bakom sig och att man nyligen sparkade sin tränar säger nog det mesta. Att Ajax inte leder den inhemska ligan säger också det mesta. Ligger trea rättare sagt och ännu längre ner för bara ett par tre veckor sedan. Men nu har man bytt tränare och som jag förstått det så ska Johnny Heitinga vara kvar säsongen ut. Och det är ingen snack om att Heitinga fått en bra start. Fyra raka vinster och vi börjar känna igen Ajax allt mer. 1-4, 0-5, 1-0 samt 3-1 har matcherna slutat.

Union Berlin är ett topplag i Bundesliga. Tvåa i ligan rättare sagt och man är faktiskt bara EN pinne ifrån ettan och giganten Bayern München. Det bör säga allt om bortalagets säsong hittills. Förutom det har man också en strålande form då man vunnit 12 raka matcher (allt inräknat) och i helgen skrapade man ihop en ruggigt stark bortaseger mot RB Leipzig. Vände och vann med 2-1.

Jag tänker att Ajax är på G igen och går heller inte mållösa på hemmaplan. Samtidigt har Union Berlin en sinnessjuk form gör både mål & vinner hela tiden. Bör sätta dit en även här. BLGM ett bra val?

Jag väljer att investera 6/10 på båda lagen gör mål!

Odds 1.86 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här