Öppna meny Logga in

Inter - FC Porto

Datum: Onsdag 2023-02-22 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Bolag: bet365
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Rekare: Manja

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Serie C-spelet satt och vi fortsätter med speltips från landet men tar oss till Champions League när det är dags mellan Inter mot Porto i första rundan.

Inter må vara stora favoriter att vinna den här matchen men jag skulle definitivt inte räkna bort Porto. Och speciellt inte när det kommer till vilket lag som avancerar i detta dubbelmöte.

Porto har nämligen en sinnessjuk form. Det här laget är just nu helt ostoppbara. Dom bara vinner och vinner. Och vi såg alla när Benfica hade den här fina formen i CL-gruppspelet, då tog man poäng mot PSG i båda sina matcher och vann dessutom gruppen. Och nu är Porto i en liknande form, dvs laget från samma land, och det skiljer inte mycket längre mellan dom två giganterna från Portugal. Dom här lagen ska inte underskattas.

Porto har nu vunnit tio raka matcher. Vunnit 14/15 (en oavgjord resten vinster) samt vunnit 18/20 senaste (två oavgjorda resten vinster).

Inter ligger tvåa i den inhemska ligan och det är väl där någonstans målet är för den här säsongen nu i efterhand. I alla fall att hålla kval topp 4 och komma så högt upp som möjligt. Etta blir det i alla fall inte då Napoli spelar på en egen nivå i Serie A den här säsongen. Inters chanser i CL i övrigt då? Skulle väl inte säga att man har superstora chanser att gå långt. Det här laget går aldrig långt i CL och tycks alltid falla i gruppen typ, alternativt tidigt i slutspelet. Det här laget har inte det som krävs att gå hela vägen. Och förvåna er inte om man ryker redan mot Porto här. Det skulle vara typiskt Inter så det skriker om det.

Jag spelar båda lagen gör mål då jag tror på en jämn match med några mål och att Porto har goda chanser att göra något bra här.

Jag väljer att investera 4/10 på båda lagen gör mål!

Odds 2.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här