Öppna meny Logga in

Crawley - Grimsby

Datum: Tisdag 2023-03-28 20:45
Land: England
Liga: League Two
Bolag: betsson
Spel: Grimsby DNB
Odds: 1.90
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Martigues vände och vann komfortabelt till slut och vi räknar in vinsten till 2.40 gånger pengarna.

Senast var det Div 3 Frankrike, härnäst div 4 England. Och här kommer jag välja bortalaget men väljer att säkra upp med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Bortalaget Grimsby hade en väldig tung match i FA Cupen för ett par veckor sedan mot Brighton, och man förlorade med hela 5-0. Och bara några dagar senare hade man ännu en tuff bortamatch och det fanns många som trodde att Grimsby skulle åka på en tung förlust ännu en gång. Så var ej fallet. Grimsby ordnade kryss och var dessutom det bättre laget. Och sedan kom Walsall på besök och återigen kryss och Grimsby förtjänade betydligt mer än så. Vinner man den här gången?

Jag tror man kan göra det mot bottenlaget Crawley. Dock ska dom inte underskattas alls, dom har spelat bra på sistone och spelat in väldigt mycket poäng. Kan förvisso även bero på motståndet inte varit super. Men tror det tar stopp här. Dels för att Grimsby faktiskt har en bra defensiv och ordnade upp den fort efter Brighton, samt att Grimsby trivs bra på resande fot. Men säkrar som sagt upp spelet med pengarna tillbaka vid oavgjort.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här