Öppna meny Logga in

Turkiet - Kroatien

Datum: Tisdag 2023-03-28 20:45
Land: Turkiet
Liga: EM-kval
Bolag: MrGreen
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.95
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Stor besvikelse för Kroatien i premiärrundan när de tappar sin ledning med matchens sista spark. Måstematch här nu.

Det kan komma att bli klurigt det här för Kroatien om det vill sig illa här i Turkiet på tisdag och Wales samtidigt slår Lettland och samlar tro och hopp inför nästa landslagssamling om att det hela är möjligt. Då står kroaterna på ett poäng, samtidigt som Turkiet kliver upp på sex och Wales på fyra. Nu tror vi dock inte det hela slutar på det viset, men ett något pressat Kroatien har vi ändå att göra med här på tisdag efter poängtappet i premiärrundan.

Kroatien behöver vinna det här mötet och då är det en tuff uppgift de har framför sig, ett Turkiet som sällan garanterar någon jämnhet men som ofta steppar upp mot de bättre nationerna och speciellt här på hemmaplan. De är bra och därför kommer det även att krävas en gedigen insats här från Kroatien, annars är vi inte helt säkra på att de faktiskt vinner det här.

För vi vet trots allt att Kroatien har gått svagt i de olika kvalen här på slutet, en mäktig bedrift att säkra en bronsmedalj i VM såklart, men i just VM-kvalet innan föll man trots allt mot Slovenien och vann mot Cypern bara med uddamålet på hemmaplan – även poängtapp mot Slovakien på hemmaplan inkasserades. Det finns lite frågetecken av den anledningen, trots att Kroatien faktiskt slutade trea i VM och vann sin Nations League-grupp före Danmark, Frankrike och Österrike. De vinner sällan stort och det innebär ofta att motståndaren bara är ett mål från hela tiden, det fick vi se bevis på här mot Wales i premiärrundan. Att Turkiet går för tre pinnar på tisdag råder det därför inga som helst tvivel om.

Turkiet stod för ett fint VM-kval när de bara hamnade två poäng bakom gruppettan Nederländerna och därmed även säkrade spel i playoffet, väl där föll de mot Portugal med 3-1 men de bjöd på fint motstånd under 90 minuter och Portugal gjorde först 3-1 i den 94:e matchminuten. Det är egentligen senast som Turkiet lirade en riktig tävlingsmatch och därför är det bara att konstatera att de håller en hög kvalité när de väl får saker och ting att stämma.

Och här tänker vi att de bör kunna få saker och ting på plats ändå, Kroatien är inget Brasilien eller Tyskland utan ett gäng som gärna faller tillbaka och fokusera på defensiven. Turkiet, räknar vi därför med kommer utnyttja detta och kliva ut hårt här i jakten på ledningsmålet, de agerar trots allt hemmalag och här tenderar de att approacha sina matcher på det viset. Vi tänker därför att mål åt båda håll är ett rimligt utfall här, Turkiet har sällan ett stort tålamod och defensiven är inte deras starkaste vapen, utan det är just offensiven med lirare som Unal och Under. 27 mål i VM-kvalet senast, på 10 matcher och samtidigt 16 insläppta. I Nations League som gick i mål här i november gjorde Turkiet 18 mål och släppte in 5 – med lag som Luxemburg, Färöarna och Litauen i gruppen. Det säger det mesta, att man ändå släpper in fem mål mot det motståndet.

1-1 eller 2-1 Kroatien säger vi därför här och klickar in målspelet BLGM – Ja till fina 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget MrGreen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här