Öppna meny Logga in

Georgien - Norge

Datum: Tisdag 2023-03-28 18:00
Land: Georgien
Liga: EM-kval
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 2.25
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Det blev storförlust mot Spanien för Norge i premiärrundan och det får vi ändå konstatera var ett väntat resultat nere i Malaga i lördags, Spanien är inte det gänget Norge ska besegra utan prio ett är onekligen att plocka 16 poäng i de resterande fighterna. Fyra mot Skottland, sex mot Georgien och även sex mot Cypern, då kommer Norge att lira EM 2024 i Tyskland och det kommer att bli tufft såklart, Skottland är riktigt bra just nu men det är fullt möjligt och med den inställningen kliver Norge in i de resterande fighterna i EM-kvalet.

Georgien borta är dock på alla sätt och vis en knepig uppgift, fråga bara Sverige som föll här den 11 november 2021 i VM-kvalet och för Spanien krävdes det, i samma kval ett avgörande först i den 92:a matchminuten för att segern skulle bli ett faktum. Det är en tid sedan de matcherna ägde rum men Georgien har fortsatt se bra ut sedan dess och vann bland annat sin Nations League-grupp på 16 poäng av 18 möjliga. Förvisso i en grupp med Bulgarien, Nordmakedonien och Gibraltar, men fortfarande, det har boostat deras självförtroende och förstorat deras tro kraftigt när det kommer till att åstadkomma någonting i de här kvalen.

Vi slår därför fast att det är en tät tillställning som väntar i Batumi på tisdag, vi tycker dock det finns anledningar att tro lite extra på Norge här som ändå tagit tydliga kliv i rätt riktning och som nu bara ska säkra EM-spel och inte fyra år senare. Det måste bara ske nu.

Norge kommer att precis som mot Spanien kliva in på banan här utan en viss Erling Braut Håland och det är ett stort, stort avbräck såklart och det kommer vi inte från, med honom tillgänglig och med från start här hade spelbolagen värderat det hela annorlunda. Så är det.

Allt över 2.00 är värt att testa just eftersom att Norge tydligt tagit kliv i rätt riktning nu under de senaste tre, fyra åren och att de sluta före Sverige i Nations League säger även det en del. Vi räknar med att Norge kliver ut här och direkt visar att de endast är intresserade av tre pinnar, för det är just det som krävs här, ingenting annat om de har planer på att spela EM-fotboll nästa sommar.

Vi måste även lyfta fram det enkla faktum att Georgien inte har något vidare facit i de olika kvalen, det ska nämnas trots allt att de bara samlade ihop 7 poäng i VM-kvalet (8 färre än Sverige) och att de även sedan dess hunnit med att förlora mot Bulgarien (4-1), Grekland (0-2) och Marocko (3-0).

Lyckas Norge därför bara neutralisera Kvaratskhelia, så bör man kunna vinna det här till slut. Det är endast han som sticker ut i det här landslaget och resterande lirare hittar vi i klubbar i Polen, Ryssland, Turkiet, Cypern och Slovakien. Lite annorlunda ser det ändå ut i en Norge-elva;

Nyland (Leipzig); Ryerson (Dortmund), Ostigard (Napoli), Strandberg (Vålerenga), Meling (Rennes); Odegaard (Arsenal), Berg (Bodö/Glimt), Aursnes (Benfica); Berge (Sheffield United), Sorloth (Real Sociedad), Elyounoussi (Southampton)

Den raka tvåan blir speltipset, klickas in hos spelbolaget ComeOn till 2.25 gånger insatsen, vi säger 2-1 Norge här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här