Öppna meny Logga in

Schweiz - Israel

Datum: Tisdag 2023-03-28 20:45
Land: Schweiz
Liga: EM-kval
Bolag: bet365
Spel: Schweiz -1.5 mål
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Israel fick bara 1-1 mot Kosovo på hemmaplan i premiärrundan och det håller inte, det blir en klar förlust i Genève på tisdag.

Storfavoriten här i grupp I, Schweiz gjorde som väntat jobbet i premiärrundan mot Belarus och vann till slut väldigt enkelt med fem bollar mot noll. En match som UEFA bestämde sig för att lägga i Serbien i och med hur det ser ut i Belarus just nu och vem som faktiskt rattar det landet, och det här kan vi ha med oss under hela EM-kvalet, Belarus kommer att lira alla sina matcher utanför landets gränser. Men nog om det.

Schweiz förväntas såklart med Belarus, Rumänien, Kosovo, Israel och Andorra vinna gruppen enkelt och det vore heller inte någon jättebomb att se de samla på sig 30 poäng i det här EM-kvalet. 10 vinster av 10 möjliga är helt klart möjligt med de här nationerna som motstånd, men om inte det så tänker vi i alla fall att Schweiz vinner alla sina matcher på hemmaplan tryggt och Israel kommer därmed inkassera sitt första nederlag i det här gruppspelet på tisdag.

Israel fick bara med sig 1-1 mot Kosovo på hemmaplan i premiärrundan och det sammanfattar väl situationen väldigt väl ändå, Kosovo håller ingen vidare kvalité än åtminstone även fastän det alltid ska nämnas att det minst sagt är imponerande att de faktiskt vinner ett par matcher här och där, fotbollsförbundet är trots allt jätteungt och de blev medlemmar i UEFA först 2006. Trots det har de tagit stora kliv redan och slutade bland annat före Bulgarien och Montenegro i EM-kvalet till EM 2020. Sist i VM-kvalet dock här närmst, bakom Georgien och bland annat Sverige. Israel däremot har en äldre historia men inga större framgångar riktigt än, de vann dock sin Nations League-grupp här i november före Island och Albanien. I VM-kvalet slutade man på en tredjeplats bakom Skottland och Danmark (5-1-4, 23-21).

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela här inför Schweiz – Israel, så kommer vi inte från det enkla faktum att skillnaden är jättestor när det kommer till egentligen alla plan. Schweiz lirade så sent som i december månad åttondelsfinal i VM och gjorde kanske bort sig just i den matchen, men de har ett otroligt fint facit från de senaste mästerskapen och det tycker vi egentligen säger allt.

Det här schweiziska landslaget är ett organiserat gäng som i princip garanterar en hög lägstanivå, de gör egentligen nästan aldrig bort sig och är därför pålitliga – och speciellt i den här typen av matcher. Vi får heller inte glömma att det här Schweiz var anledningen till att Italien missade VM i Qatar när de gick genom VM-kvalet obesegrade efter åtta spelade omgångar. I EM 2021, ett år tidigare slog de ut Frankrike i en åttondelsfinal och stod sedan emot Spanien i 120 minuter innan man föll på straffar.

Vi litar helt enkelt på Schweiz och är övertygade om att de gör minst två mål på tisdag, 5-0 senast trots allt och det bör bara boosta självförtroendet ytterligare. Schweiz (-1.5 asian handicap) är därför ett bra spel till 2.00 gånger insatsen hos Bet365 i vår värld, måste testas här i och med den stora skillnaden.

Odds 2.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här