Öppna meny Logga in

Manchester City - Bayern München

Datum: Tisdag 2023-04-11 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: Speedybet
Spel: Målskytt
Odds: 1.85
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fem mål i senaste CL-matchen. Kan han göra ett i första mötet mot Bayern?

Vi snackar om ingen mindre än Håland. Uppe på tio Champions League-mål den här säsongen. Fem st i andra och sista mötet mot Leipzig. Helt otrolig är han ute i Champions League och har varit det med sina samtliga tre klubbar han spelat i. Salzburg, Dortmund och nu City, riktigt bra ute i Europa. Och det är såklart inte bara där som han är vass utan i Premier League har han ex gjort 30 mål och är inte långtifrån att slå målrekordet i England. Två mål senast mot SOTON i övrigt. Mål konstant helt enkelt.

Ja Bayern är såklart inte en motståndare som City & Håland stöter på speciellt ofta och heller inte ett lag med dessa kvalitéer. Det ska sägas direkt. Bayern är väldigt bra trots att man gjorde sig av med Julian Nagelsmann nyligen pga spelet samt en del resultat i Bundesliga. Bayern vill bättre än så och tog in Thomas Tuchel som ska ta laget till en ny nivå. Hans start är väl egentligen inte godkänd trots 2/2 vinster i Bundesliga + att man slog sin största konkurrent Dortmund. Tuchel och Bayern åkte nämligen ut från cupen, och då föll man mot Freiburg på hemmaplan. Därav får vi säga att starten har varit halvseg.

Jag spelar Håland som målskytt pga hans otroliga målfacit i CL eller hela den här säsongen rent generellt. En otrolig forward.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här