Öppna meny Logga in

Verona - Inter

Datum: Onsdag 2023-05-03 21:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: NoAccountBet
Spel: Målskytt
Odds: 2.50
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Speltips i Verona mot Inter. Jag tar fram en målskytt.

En målskytt levereras såsom väldigt ofta när jag rekar här. Och jag går in på ingen mindre än Lautaro Martinez i bortalaget.

En mycket viktig match för båda lagen. Verona spelar om kontraktet medan Inter spelar om topp 4.

Båda lagen har faktiskt byggt upp sin form såhär i slutet av säsongen. Verona har varit tuffa att besegra och gått fyra raka matcher utan att förlora, medan Inter kommer från avancemang i Champions League + två raka Serie A-vinster.

Inter ligger fyra i tabellen i skrivande stund men det är otroligt jämnt bland flera lag. Samma antal poäng har både 5:an och 6:an, Milan respektive Roma. Och sedan två mindre har Atalanta som ligger 7:a. Så detta kan sluta precis hur som helst.

Även ifall Verona är ett bottenlag så kan detta helt klart bli en klurig uppgift. Det är inte alltid enkelt att möta lag som spelar om kontraktet + att man byggt upp sin form som jag nämnde ovan. Därmed skippar jag också spel från 1x2-marknaden.

Jag fokuserar istället på Martinez att göra mål och vi får fina 2.60 gånger pengarna. Det är ett mycket fint odds sett till att argentinaren har spelat bra nu på senare tid, målat, och gjort fyra mål i hans fyra senaste matcher. Innan dess hade han gått TIO raka matcher utan att göra mål i alla turneringar ink landslagsspel. Så han var sannerligen inne i en formsvacka, men har nu som sagt fyra på lika många matcher.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här