Öppna meny Logga in

Real Madrid - Manchester City

Datum: Tisdag 2023-05-09 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Bolag: NoAccountBet
Spel: Målskytt
Odds: 2.00
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Martinez-mål in senast, till fina 2.50 gånger pengarna. Vi tar oss nu till CL.

Stormatch i Champions League. Vi har Real Madrid mot Manchester City som spelar den allra första semifinalmatchen i turneringen.

Wow vilken match vi har att se fram emot. Synd bara att det inte är finalen, eller så kan det vara positivt i form av att vi får två matcher istället för en. Kommer i alla fall att bli sjukt spännande.

City kliver in som favoriter på Bernabeu och det är inte ofta vi ser Real Madrid vara underdogs på hemmaplan. Är det någonting vi bör ha lärt oss vid det här laget, det är att aldrig underskatta Real Madrid när det kommer till Champions League. Oavsett vad det står i matchen, eller inför returmötet. Real Madrid tycks väldigt sällan vika ner sig i Champions League.

Men.. Detta ska väl ändå vara Citys år? Eller? Med Håland i spetsen är man otroligt vassa. Norrmannen är som vi alla vet någonting City har letat efter ganska länge nu, och vi alla känner till hans otroliga siffror i sin debutsäsong.

Jag själv har varit ganska aktiv med att spela målskyttespel på Håland. Vissa gånger får man inget värde alls, men vissa bortamatch, framförallt i CL har det funkat väldigt bra. Och vi har sett hans siffror även ute i Europa, och då pratar jag inte bara om i City, utan även i Dortmund och dessförinnan i Salzburg. Han gör otroligt mycket mål ute i Europa, såklart även i den inhemska ligan också. 8 CL-matcher och 12 mål har det blivit den här säsongen. 17 är rekordet, Ronaldo självfallet, och det blir såklart svårt att slå det med max tre att spela, minimum två.

Jag kommer spela på ett Håland-mål. Jag underskattar inte Real Madrid, därav väljer jag inget spel direkt på City, utan snarare att deras forward gör ett mål, sedan får matchen såklart sluta hur som helst. Håland har gjort jobbet väldigt ofta för mig den här säsongen och jag fortsätter att spela på honom, framförallt när jag får dubbla pengarna.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här