Öppna meny Logga in

Zapata Miralles - Schwartzman

Datum: Måndag 2023-05-29 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 1.68
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Franska Öppna omgång 1. Speltips mellan Zapata Miralles och Schwartzman.

Dom här två spelarna har redan mött varandra en gång den här säsongen och då sopade Zapata Miralles banan med Schwartzman, precis som dom flesta gjort den här säsongen. Jag förväntar mig ännu en seger av honom och väljer spanjoren som vinnare till 1.68 gånger pengarna.

Schwartzman har varit riktigt riktigt usel den här säsongen. Vet inte riktigt vad hans problem är, men ingenting tycks fungera för argentinaren. Det ska sägas att det faktiskt är en bra spelare annars och framförallt på grusunderlaget. Argentinaren har dessutom många bra turneringar från Franska Öppna tidigare, med kvartsfinaler & semifinal. Men det var förr och han är inte samma spelare längre. Långtifrån.

Jag spelar Zapata Miralles att vinna trots att han såg väldigt svag ut i Schweiz förra veckan. Men det var då och många spelare väljer att inte gå fullt ut i turneringen som spelas veckan innan Franska Öppna. Vet inte om fallet var så med spanjoren, men såg inte bra ut och heller inte speciellt motiverad ut. Men här lär det vara en helt annan motivation, helt klart.

Zapata Miralles med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här