Öppna meny Logga in

Nakashima - Shapovalov

Datum: Måndag 2023-05-29 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1
Odds: 1.80
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Speltips #2 i Frankrike, Franska Öppna och denna mellan Nakashima och Shapovalov.

Ser Nakashima med väldigt bra chanser att vinna här och ta sig till omgång 1. Såg nämligen honom spela förra veckan på grusunderlaget och tyckte om det jag såg. Jag var lite osäker på hans spel på grusunderlaget, men det såg bra ut och han såg ut att trivas väldigt väl.

Shapovalov har inte varit speciellt aktiv den här säsongen och de gånger han spelat har han inte sett bra ut alls. Haft en skada som gjort att han inte riktigt kommit upp till någon hög nivå och har dessutom missat lite turneringar. Ser inte ut att vara 100-procentig överhuvudtaget. Föll mot 70-rankade Zhang i Madrid, innan dess föll han i omgång 2 i Barcelona, och det är hans två enda grusturneringar den här säsongen.

Nakashima har kommit igång på grusunderlaget och desamma kan jag inte säga om kanadensaren som inte ser bra ut alls. Vanligtvis är han duktig och har slagit många bra spelare i sin karriär. Men är som sagt inte riktigt där ännu och det kommer nog krävas några turneringar till för honom att få upp formen. Här i Franska Öppna lär han inte göra bra ifrån sig. Det är min tanke.

Nakashima med 2/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här