Öppna meny Logga in

Hammarby - Värnamo

Datum: Måndag 2023-05-29 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: NoAccountBet
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.82
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Stor favorit i Hammarby trots blott 3 vinster av 10 möjliga i Allsvenskan så här långt. Värdet någon annanstans än till vänster.

Hammarby fortsätter att gå knackigt och efter poängtappet mot Degerfors här närmst infinner man sig först på en 10:e plats i tabellen med blott 12 poäng på kontot 10 omgångar in. Det är såklart allt annat än godkänt, blott tre vinster och redan 18 insläppta mål och det kommer vi inte från är alarmerande, under all kritik mer exakt och därför är det såklart också bara tre poäng som gäller på måndag när Värnamo tittar förbi.

Tappar Hammarby poäng på nytt här, ja då är de i vår värld den största besvikelsen efter AIK i den allsvenska serien, om man alltså inte är det redan nu. Vi tänker därför också att Hammarby kommer att gå för det här på Tele2, de har inga andra alternativ och det är verkligheten. Värnamo hemma ska bara resultera i tre pinnar, annars har man inget i en ”topp”-strid att göra. Topp 3 blir det däremot inte i år men ännu finns såklart chansen att blanda sig in bland de fem främsta och det är där Hammarby är rent mentalt också.

Värnamo däremot är ett tufft motstånd och vi tänker, i och med hur Hammarby har sett ut bakåt, att gästerna har alla anledningar att gå för det. De ställs mot ett gäng som vunnit väldigt få matcher och de kliver därför också in här med siktet inställt på poäng. Med all rätt givetvis, detta trots att formen inte är den bästa med två raka nederlag och noll mål framåt, motståndet har dock varit tufft i Kalmar och Elfsborg och vi ger därför Värnamo en bättre chans här nu. De förlorar trots allt sällan tre raka matcher det här gänget och är ett pålitligt gäng. Vi räknar med att de bryter måltorkan på måndag.

Hammarby kommer till spel utan både Hammar och Adjei här som båda är avstängda, den förstnämnda på grund av ett tredje gula kort mot Degerfors och Adjei åkte som bekant på det röda i samma match. Utöver dem två missar även Djukanovic och Fenger det här mötet. Båda förväntas vara out ett litet tag till.

Värnamo kliver samtidigt in i måndagens möte med en fullt frisk trupp, noll skador och noll avstängningar är verkligheten för Kim Hellbergs Värnamo. Positivt! Bästa möjliga förutsättningar här alltså.

Vi tänker därför också att Värnamo bör ha en god chans att näta här på måndag, att de blir nollade i en tredje raka match ser vi inte hända då Hammarby är allt annat än stabila bakåt. Vi påminner ännu en gång, 18 insläppta på 10 spelade – BLGM – Ja känns därför riktigt bra till 1.82 gånger pengarna hos No Account Bet. 2-1 Hammarby?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här