Öppna meny Logga in

Ahlafors - Trollhättan

Datum: Tisdag 2023-06-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Division 1 - Södra
Bolag: betsson
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.70
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Ahlafors mot Trollhättan i Division 1 Södra.

Dom här två lagen mötte varandra för bara fem dagar sedan i Svenska Cupen, kvalmatch, och då fick vi en otrolig händelserik match som gick till hela sju mål. Trollhättan vann den matchen, till slut, med 4-3. Och trots att Trollhättan har varit så otroligt starka i defensiven under hela säsongen, så lyckades ändå Ahlafors på något vis göra tre mål mot ligaettan.

Den här gången är det ligamatch samt match i Ahlafors. Och här har Ahlafors faktiskt varit bra på sistone. Två raka vinster på hemmaplan och det har varit två väldigt fina sådana. En av matcherna hade man dessutom ett rött kort tidigt, men lyckades ändå göra tre mål i matchen, efter det röda kortet. Starkt jobbat av Ahlafors som nu vunnit sina 3/4 senaste ligamatcher. Men när Trollhättan kommer på besök, då blir det andra bullar..

Jag tror målrikt igen. Det har faktiskt gått lite trögt för Trollhättan i sina två senaste ligamatcher som slutat 0-0, men till slut släppte det, dvs i cupen senast, och man gjorde fyra mål totalt. Är maskineriet återigen igång? Förhoppningsvis. Jag tror på minst tre mål och det blir mitt speltips från matchen i Ahlafors.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här