Öppna meny Logga in

Levante - Alaves

Datum: Lördag 2023-06-17 21:00
Land: Spanien
Liga: Segunda Division - Kval
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1
Odds: 2.32
Rekare: Vincent

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelet i div 1 gick in senast och jag tar mig härnäst till en finalmatch i Spanien.

Här ska allting avgöras, om vilket lag som får spela La Liga nästa säsong. Första mötet slutade 0-0 och nu vänder man till Levantes hemmaplan.

Levante kommer in här med ett litet övertag. Dels har man tidigare visat upp bra resultat mot Alaves, dom senaste åren, och har lyckats undvika förlust i några på raken nu, och dels var man det bättre laget med bättre målmöjligheter i första matchen. Fick med sig ett kryss, vilket är bra. Nu kan man stänga allting på hemmaplan.

Förutom det har Levante en rent generellt bra form. Båda lagen har det förvisso med tanke på att båda har tagit sig till final. Men Levante har varit mer övertygande i sitt spel, slagit sina motståndare, visat klass.

Sedan har Alaves haft det lite svårt på resande fot och inte lyckats vinna någon av sina fem senaste. Man har allt som oftast stängt på hemmaplan under slutspelet. Det lyckades man inte mot Levante när dom kom på besök, och där sköt man sig själv i foten. För är här Levante snäppet vassare, och tar sig en hemmaseger. Det är mitt val, till finfina 2.23 gånger pengarna.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här