Öppna meny Logga in

Nakashima - Bautista-Agut

Datum: Onsdag 2023-06-21 12:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Halle
Bolag:
Spel: Över 2.5 set
Odds: 2.25
Rekare: Bjur

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Nakashima mot Bautista-Agut, spelar tre set till fina 2.25 gånger pengarna.

Tror på en jämn match här. Bautista är vanligtvis en mycket bra grässpelare men jag är osäker på hur bra han kommer vara den här säsongen, på gräs. Han har nämligen inte sett bra ut nu på ett tag eller i stort sett under hela det här året. Och någon form av påverkan bör det ha även när han går över nu till gräs.

Nakashima spelade en turnering på gräs förra veckan men föll direkt mot Ruusuvuori. Men det ska sägas att Ruusuvuori hade en bra vecka samtidigt som amerikanen bör ha vunnit den matchen. Jag såg matchen faktiskt och jag Nakashima hade flera breakmöjligheter i avgörande set, och var dessutom den bättre spelaren. Ruusuvuori fick en enda möjlighet och han tog den, och vann.

Jag tror att Nakashima kan göra en bra match här faktiskt och jag ser dessutom att han har ett bra värde. Jag väljer dock ett överspel, i set, då jag tror på en jämn match som kan sluta lite hur som helst. Jag personligen hade i alla fall skippat spel på spanjoren, jag tror inte på honom den här säsongen på gräs.

Insats: 2/5 på Alcaraz.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här