Öppna meny Logga in

Manchester City - Arsenal

Datum: Söndag 2023-08-06 17:00
Land: England
Liga: FA Community Shield
Bolag: ComeOn
Spel: X2
Odds: 2.07
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fjolårets vinnare mot tvåan. Manchester City - Arsenal i säsongens första tävlingsmatch bland Premier League-lagen. Och en titel ska delas ut - om man nu kallar det för titel eller inte går förstås att diskutera..

Min spontana tanke är att Manchester City ser detta lite som en träningsmatch. Jag tror inte att man bryr sig särskilt mycket. Självklart vill man vinna, men fjolårets trippelvinnare lär knappast gråta vid en förlust. Sedan är jag lite osäker på om City-spelarna är 100% redo riktigt ännu. Dels har spelarna spelat mestadels 45 min i sina matcher medan Arsenal har gått in lite hårdare, lite seriösare, och det är dessutom spelare som gjort 90 min i vissa matcher.

För Arsenal är detta betydligt viktigare. Det är jag supersäker på. Dels vill man vinna en "titel" och dels vill man slå City som man så ofta har problem mot. Sedan har Arsenal en del spännande nyförvärv som ska ta laget till nästa steg - dvs Premier League-titeln. Om det kommer ske eller ej återstår att se, men Arteta har fått igenom sina värvningar åtminstone. Citys transferfönster känns väl långtifrån spännande. Blivit av med ett par spelare, värvat ett par, Gvardiol för stora pengar men han lär väl knappat vara redo här.

Jag tror Arsenal kan få med sig ett bra resultat härifrån och spelar därför X2 - att dom får med sig krysset minst och det får vi fina 2.07 gånger pengarna för.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här