Öppna meny Logga in

Newcastle - Aston Villa

Datum: Lördag 2023-08-12 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: NoAccountBet
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Jag tar mig till lördagens sista match i Premier League som spelas mellan Newcastle och Aston Villa. En riktigt fin match på förhand.

Vi börjar med Aston Villa som kommer från en kanonsäsong. Man hamnade till slut 7:a i tabellen vilket innebär Europa Conference League. Och klarar man av kvalet där så blir det gruppspel senare, och det ska helt klart bli kul och se hur Aston Villa är ute i Europa samtidigt som man spelar i Premier League. Men det positiva är att man i alla fall förstärkt sin trupp med tre fina spelare. Moussa Diaby, Pau Torres samt Youri Tielemans har värvats in. Den sistnämnda spelaren fick man dessutom gratis.

Samma gäller Newcastle när det kommer till spel ute i Europa. Men skillnaden är väl att Newcastle ska till Champions League, vilket såklart blir aningen tuffare. Plus att man fortfarande siktar högt i Premier League, topp 4 som minst, och det ska helt klart bli intressant och se hur man hanterar detta. Men likt Aston Villa så har man förberett sig väl med flera nyförvärv. Newcastle värvar aldrig stort vad gäller namn, snarare smart som många säger. Sandro Tonali, Harvey Barnes, Tino Livramento är några spelare man tagit in.

Jag väljer ett underspel. Vi såg mycket målsnåla matcher av Newcastle förra säsongen, framförallt den första delen på säsongen. Sedan kom väl lite ups and downs och spelare började väl också bli trötta. Jag tippar på ett starkt försvarsspel från hemmalaget även i år. Och när det också vankas match mot bra motståndare, likt dagens bortalag, då kan det bli att man täpper igen ytterligare.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här