Öppna meny Logga in

Antwerp - AEK

Datum: Tisdag 2023-08-22 21:00
Land: Belgien
Liga: Champions League - Kval
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 2.10
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Champions League-kval mellan Antwerp mot AEK!

Förra säsongens mästare i Belgien, Antwerp, kliver nu i den sista kvalomgången och ställs mot AEK i ett dubbelmöte. Jag kör ett spel på hemmalaget i det första mötet som spelas på Bosuilstadion.

Antwerp har kanske inte haft den bästa starten i den inhemska ligan, men har samtidigt haft lite otur i sina matcher som i övrigt har kommit på resande fot. Men när man spelar på hemmaplan, då är man ruggigt starka och det såg vi minst i Super Cup-finalen, mot Cercle Brugge och framförallt mot Kortrijk där man vann med hela 6-0. Plus att Vincent Janssen vägrar att sluta näta och är redan uppe på fyra mål den här säsongen, och Janssen hade en otrolig fjolårssäsong med massor av mål.

AEK:s liga har inte riktigt startat ännu men man har ändå varit igång med ett par tävlingsmatcher - förra Champions League-omgången - då man mötte Din.Zagreb. Och det där var två mycket intressanta matcher. I första mötet som spelades på bortaplan gjorde AEK det vinnande målet i 90:e minuten. I andra matchen låg man under med 2-0 och var på väg ut från turneringen, men gjorde 2-1-målet i 92:a minuten som skulle ta mötet till en förlängning. Men ikke, man gjorde sedan 2-2-målet i matchminut 100. Ett otroligt dubbelmöte som hade det mesta..

Här borta i Belgien tror jag dock att det tar stopp. Om man lyckas vända på steken hemma i Grekland återstår att se - men Antwerp är i alla fall ett ruggigt bra lag och framförallt hemma och det lär vi se här ikväll. Jag spelar hemmaseger.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här