Öppna meny Logga in

Manchester United - FC Köpenhamn

Datum: Tisdag 2023-10-24 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: Nordicbet
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.91
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Champions League är tillbaka och jag kliver rätt in i matchen mellan United mot FC Köpenhamn.

Det är väldigt svårt att se hur dagens United faktiskt ska hålla en nolla, och därför tror jag att båda lagen gör mål funkar väl i deras matcher, och framförallt när vi ändå får ett ganska bra odds, som när FCK kommer på besök.

Och FCK ska absolut inte underskattas, även ifall United ligger runt 1.30x pengarna för vinst, så ska inte bortalaget räknas bort. FCK gjorde två mål borta mot Galatasaray och skulle väl ha vunnit den matchen men tappade 2-0 till 2-2 på bara två minuter, mellan 86 respektive 88. Därefter stod man emot Bayern riktigt starkt, tappade än en gång ledning, men denna gång föll man. Bayern gjorde sitt 2-1-mål i 83:e minuten.

Uniteds prestationer den här säsongen ska vi inte ens snacka om. Finns absolut ingenting som talar för en komfortabel United-vinst i den här matchen, återigen, oavsett hur stora favoriter man är här på förhand, och oavsett hur bra man vanligtvis är på Old Trafford. Den här säsongen har man förlorat massor av matcher och ink matcher på hemmaplan dessutom.

Hemmalaget må vinna till slut, men tror nog att FCK kan göra en bra match här, åtminstone något mål eller så, precis som alla lag tycks lyckas mot United. Deras mittfält och defensiv är allt annat än bra. Säger inte att offensiv har imponerat på något vis, tänker mer på bortalagets chanser på att göra mål, och jag tror dom är goda.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här