Öppna meny Logga in

Braga - Real Madrid

Datum: Tisdag 2023-10-24 21:00
Land: Portugal
Liga: Champions League
Bolag: NoAccountBet
Spel: Målskytt
Odds: 2.80
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Real tappade poäng för andra gången den här säsongen borta mot Sevilla. Här studsar man tillbaka och slår Braga.

Real Madrid har en mycket bra säsong bakom sig. Föll nyligen dock mot Atletico, som var deras första poängtapp & förlust för säsongen, och deras andra kom i helgen mot Sevilla på bortaplan. Dock tror jag att Real studsar tillbaka här och tar tre poäng borta mot Braga.

Braga är ett duktigt lag med en bra form, men hur pass bra är man mot lag som Real Madrid, mot ett av Europas bästa lag, mot laget som så otroligt mycket erfarenhet från den här turneringen och som vunnit den otroligt många gånger. Ja, inte tillräckligt bra i min mening. Här förväntar jag mig faktiskt att Real Madrid tar tre ganska enkla poäng och gör dessutom några mål på det.

Men jag skippar spel på Real indirekt, och fokuserar istället på en viss målskytt, och det ingen mindre än en av Europas hetaste, Jude Bellingham. Vilken otrolig start han fått i Real-tröjan, känns som man ser honom i målprotokollet var och varannan match i princip. Och detta gäller inte bara i klubblaget, utan även i landslaget där han imponerar stort.

Jag kör ett spel på honom. Han är ingen forward, däremot en offensiv spelare som kliver in i boxen mycket, tar mycket skott, söker alltid mål. Fint värde på honom med tanke på hans otroliga form.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här